Kahhel OÜ Privaatsuspoliitika

1. Sissejuhatus: Kahhel OÜ suhtub teie privaatsusesse tõsiselt. Oleme pühendunud teie isikliku teabe kaitsmisele, mida meiega jagate. See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me kogume, kasutame ja kaitseme teie isiklikku teavet.
2. Teabe kogumine: Kogume isiklikku teavet, nagu teie nimi, e-posti aadress, telefoninumber ja aadress. Samuti võime koguda teavet teie eelistuste või huvide kohta, mida meiega jagate.
3. Teabe kasutamine: Kasutame kogutud teavet teile meie teenuste pakkumiseks, teie päringutele vastamiseks ja teie kogemuse isikupärastamiseks meiega. Võime teavet kasutada ka turunduseesmärkidel, näiteks teile meie teenustega seotud pakkumiste ja uuenduste teatamiseks.
4. Teabe jagamine: Me ei müü ega rendi teie isiklikku teavet kolmandatele osapooltele. Võime jagada teie teavet meie teenusepakkujatega, kes vajavad teavet meile teenuste osutamiseks. Võime jagada teavet ka siis, kui seadus seda nõuab.
5. Teabe kaitse: Võtame mõistlikke meetmeid teie isikliku teabe kaitsmiseks volitamata juurdepääsu, avalikustamise, kasutamise või muutmise eest. Kasutame turvalisi andmehoidlaid ja krüpteerimistehnoloogiaid teie teabe kaitsmiseks.
6. Küpsised: Kasutame küpsiseid kasutamismustrite analüüsimiseks, teie kogemuse isikupärastamiseks ja asjakohase sisu pakkumiseks. Võite valida küpsiste keelamise oma brauseri seadetes, kuid mõned meie teenuste funktsioonid ei pruugi korralikult toimida.
7. Kolmandate osapoolte lingid: Meie teenused võivad sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele või rakendustele. Me ei vastuta nende veebisaitide või rakenduste privaatsustavade või sisu eest.
8. Laste privaatsus: Meie teenused ei ole mõeldud alla 13-aastastele lastele. Me ei kogu teadlikult isiklikku teavet alla 13-aastastelt lastelt.
9. Kontakt: Kui teil on küsimusi või muresid selle privaatsuspoliitika osas, palun võtke meiega ühendust aadressil info@kahhel.ee.